torsdag 31 mars 2011

Grumpy day

Idag har vart en grinig dag... vaknade nog på helt fel sida idag känns det som. Menmen.. det kommer ju en ny dag i morgon i alla fall.

Tre hade tydligen driftsfel idag också... och varför ska det alltid vara som så att folk söker en, när man som här inte hade något telenät (eller i andra situationer där man är okontaktbar)? Det slår aldrig fel. Fick i alla fall fatt i alla som försökt få tag i mig under förmiddagen och lunchtid.

Nån snubbe var här och kollade på vårt kommande flyttlass också. Tydligen har vi drygt 27 kubikmeter att flytta. Får väl se om det stämmer med verkligheten sen också.

Såg också att vårt hus ligger ute för försäljning på hemnet nu. Hoppas det blir en snabb försäljning. :)

onsdag 30 mars 2011

Puffpuff

Jag har blivit påpuffad av min troligtvis enda följeslagare av bloggen, att jag kan börja uppdatera igen, så here I am dådå. :)

Fick två förstummande överraskningar idag... och det kanske inte var förstummande av det positiva slaget...
Det första var att mäklaren var här igår med en fotograf. Fotografen fotade och mäklaren pratade med Johan om vår bil... *hmmm* Idag när vi fått den ihopskrivna texten med bilder som ska läggas ut på hemnet, stod det inte hur mycket månadsavgiften är på. Det kan ju vara ganska väsentligt att veta... Och bilderna ja... de var jättefina... såg ganska obebott ut på vissa av dem bara.. och naturligtvis... de obligatoriska ljusen på några bilder... Jisses. Men det blir nog bra sen när det ligger ute på nätet... måste bara ringa och tala om vad hyran är i morgon.

Den andra förstummande överraskningen var att min födelsedagspresent kom med posten idag (äntligen!!). Det var när jag hämtade ut den som den stora förvåningen kom. Jag föreställde mig ett paket på dryga kvadratmetern, men i min hand får jag ett pappersrör... WHAT? Var väl första tanken som for igenom huvudet. Tavlan jag fick var inte uppmonterad på ram?! När jag sedan kollade på hemsidan stod det ju faktiskt att i den storleken jag ville ha, levererades tavlan som en ihoprullad canvas (men ändå). Men tavlan blev riktigt snygg... eller självporträttet kanske man ska säga. Blev riktigt stolt över den i vart fall. :) Har lagt upp en råkopia... får väl fota min tavla sedan när den är uppramad och så. :) Det där är i alla fall jag ... eller mitt DNA i alla fall. :)

onsdag 2 mars 2011

tjolahopp

Sitter på skolan och kom på att det var ett tag sedan det blev något bloggat. Så jag kan ju börja med helgen som gick då...

var uppe i Skövde, och eftersom min kära sambo glömt av att han hade möte hela fredagen, fick jag ta och åka tåg upp, så fick han komma efter. Jag hade ju beställt ärtsoppa av mor min till lunch, så det kunde jag ju inte missa heller. Åt på O'learys på kvällen, och jisses vilken god köttbit. Den var perfekt stekt... lagom rosa, inte blodig som den brukar vara på en av ovan nämnda ställen nere i Malmö. Vi skulle gått på bio med syrran också, men det blev inget av med det. Köpte några filmer och glodde på dvd i stället. Det gick det med. :) Som vanligt när jag vart där uppe en helg, mådde jag kasst i måndags. Tror kroppen blir så chockad av IgE-molekyler (dvs allergi), att det hänger i någon dag efteråt.

Idag har jag då vart på skolan hela dagen. Håller på med mitt ex-jobb. Körde två stycken PCR-körningar i morse, men totalt utan resultat. Fick dock veta (repetera) att man skulle späda ut en viss lösning med enzymer.. annars hade man inget som arbetade... Hmm... tänkte inte på det! :)

Vi är dessutom inne i mars månad... i slutet på denna månad ska vi ner till Modena och kolla om vi hittar någon lägenhet som passar oss... sedan är det bara 2 månader kvar tills vi flyttar... Spännande, men också nervöst.

Nu får det räcka med uppdateringar från mitt liv för idag. :)