torsdag 14 april 2011

helt slut

Just nu känner jag mig jättesocial. Vi är hemma hos en arbetskamrat till sambon och jag sätter mig och bloggar. :) De verkar ju inte ta allt för illa vid sig i alla fall och tur är ju det. :)

Har vart på lägenhetsjakt i princip hela dagen... och shit vilken träningsvärk jag har i mina ben och insida lår... Märker ju att toppformen är hos någon annan i alla fall. :) Sammanlagt blev det 9 lägenheter vi tittade på, och några av dem var intressanta och några av dem var allt annat än intressanta. Får se vad det blir i slutändan. :) Men det känns fruktansvärt verkligt nu i alla fall... vi ska verkligen FLYTTA till Italien. Tror det kan bli bra det när vi är på plats. :)

Nu ska vi ta och gå ner och äta mat... blir förmodligen pizza idag med... Bad Anja! Nåja.. får passa på nu när jag kan. :) OM jag orkar ta mig ner för trapporna skulle jag skriva men precis när jag höll på så sprang sambons arbetskamrat ner... så det blir pizza här i lägenheten i stället.. och mina trötta ben behöver inte gå någonstans... just nu. :)

1 kommentar:

  1. hahaha härligt! :) Har ni fint väder nu också? Vilken stad är det ni är i förresten?

    SvaraRadera