fredag 22 april 2011

Nu var det bestämt då...

Nuså... efter en frekvent mailkontakt fram och tillbaka med vår samordnare i Italien, har vi nu bestämt vart vi ska bo. Den lägenhet vi var mest intresserade av hade dessvärre blivit uthyrd.. *böööl*. Så nu blir det den som var näst mest intressant. En 4:a i svenska mått mätt på ca 95 kvadratmeter. Det stora felet med den är att den ligger i fel läge, så det finns en risk att den blir väldigt varm på sommaren.. menmen.. det är väl en smäll vi får ta antar jag. I värsta fall får vi väl vara väldigt dumma mot våra halsar och installera en ac-anläggning. :) Om jag kommer ihåg rätt, så har vi då en lägenhet från 1:a juni... yeeey. Hyfsat nära centrum och relativt nära ett köpcentrum. Kan nog bli hur bra som helst. :)

Syster min kom ner idag också.. blev ett litet spontanbesök, men det är kul. Behöver jag inte "fira" påsken ensam i alla fall. :) Efter lunchen passade hon dock på att åka och hälsa på sin polare utanför Lund. Hon lär ju inte ha några ärenden hit ner längre, så då är det lika bra att passa på. :)

2 kommentarer:

  1. vad roligt att det är klart med lägenhet nu iaf! :) Hur länge blir ni kvar är det tänkt?
    Hälsa Linda! :)

    SvaraRadera
  2. Ja, det är skönt. Kontraktet är på 1+1 år.. så det är väl tänkt att vi är borta i 2 år i alla fall. Sedan får man väl se vad som händer. :)
    Syrran hälsar tillbaka. :)

    SvaraRadera