söndag 13 november 2011

Färskt

Sådana här hittade jag på grönsaksavdelningen när vi handlade senast. Hur trevligt ser det inte ut liksom. Känns som att det inte blir mycket färskare än sådär... ja, det skulle ju då vara ifall man plockade direkt från trädet, men man får lite den känslan när man håller de små frukterna i handen. Att man varit lite busig och pallat från någon med ett stort fruktträd i sin trädgård. Clementiner, där det fortfarande sitter en liten stjälkbit och några löv på. Och då löv inte håller sig fräscha så länge i "avhugget" tillstånd, kan man väl nästan anta att de här clementinerna är extremt nyplockade. Dessutom så hade löven idag torkat en hel del. Clementinerna smakade dessutom underbart. Söta och saftiga, precis som man vill ha dem. Underbart! :) 

2 kommentarer:

  1. Oj det ser ju riktigt exotiskt ut. Här är det varierad kvalitet på clementinerna. Senast köpta på Ica nere i byn var hårda och torra så jag gissar ditt inköp var bättre.

    SvaraRadera
  2. Jaa.. visst ser det exotiskt ut.. tänkt då en hel hög med sådana i affären. :) Mmm... kan tänka mig att de svenska clementinerna håller den vanliga standarden. :)

    SvaraRadera