fredag 21 oktober 2011

Djungelgryta

Äntligen har huvudvärken lagt sig igen. Har lite känningar kvar, men inte på långa vägar lika illa som det vart tidigare av veckan. Det är ju riktigt skönt det. Men jag ska inte klaga. Det kunde vart betydligt värre. Sambon har en kollega som har trefaldiga inflammationer; lunginflammation, bihåleinflammation samt öroninflammation. Stackarn!

Jag hade lite mer aptit idag också än tidigare i veckan. Så idag blev det till att prova ett nytt recept, från arla dessutom. Djungelgryta hette det, och det är i princip kyckling med currysås, och till det ris, banan och ärtor. Jag tyckte det smakade riktigt gott, och sambon var inte sen att instämma han heller. :) Och det är ju positivt det.

Ikväll blir det nog bara till att ta det lugnt och kolla på lite filmer. Håller på med transporter-triologin för tillfället. Måste säga att jag gillar Jason Statham som actionhjälte. :)
I morgon blir det en resa tillsammans med sambon och tydligen två av hans kollegor. Mer om det i morgon. :)

2 kommentarer:

  1. Oj då. Det skulle stå att det var intressant att läsa om livet i Italien och utflykter och vardagen där nere. I vilken del av Italien bor ni? Orkar inte söka själv så klart.

    SvaraRadera