lördag 7 januari 2012

Att belöna

Min viktkamp fortsätter, sakta men säkert. Om tre ynka kilo har jag gått ner hälften av mitt uppsatta mål. Det borde belönas på något sätt, men jag vet inte riktigt med vad. Om jag ska vara ärlig har jag varit fruktansvärt dålig på att sätta upp milstolpar och belöningar när jag uppnår dem. Men det är ju inte försent att börja.

I mitt tidigare liv var belöningarna ofta mat eller godsaker. Till slut belönade jag mig själv med något gott varje dag, och det gick överstyr. Nu för tiden känns det väldigt meningslöst att belöna mig själv med mat, så jag måste hitta andra medel. Men frågan är ju bara med vad. Funderar på lite större belöningar vid jämna 10-tal framöver. Kanske en spabehandling vid -60, en weekendresa vid -70, en tatuering vid -80, en studiofotografering vid -90 och som slutbelöning vid målgången... hmm.. det får jag nog fundera lite på tror jag. Kanske beställa en tid hos en stylist eller shoppingspecialist eller vad det nu kan heta, som kan hjälpa mig med tips och råd för min nya garderob... Eller nåt sånt. :)

Men nu är det först -50 som gäller. Som belöning vid den milstolpen kanske jag skulle ta och boka en biljett till en opera eller något liknande. Jag menar... jag bor ju ändå i pavarottis hemstad... och opera är ju stort i Italien. Och någon gång måste man ju gå på en föreställning. Nåja.. vi får väl se vad det kan tänkas bli. Men en belöning vid varje jämt 10-tal framöver är jag faktiskt värd.

1 kommentar:

  1. va roligt, du är verkligen värd en extra fin belöning vid varje jämt tal, ja är oxå urdålig på just den biten, men vi har ju gjort en grym resa så de borde belönas...

    SvaraRadera