söndag 1 januari 2012

1:a januari

Nu är vi nyligen "hemkomna" till svärfar igen, efter nyårsfirandet ute på landet. Tio personer var vi sammanlagt, 6 vuxna och 4 barn. Minstingen var endast 16 månader och fick naturligtvis mycket uppmärksamhet. Hon var väldigt nyfiken och gärna toucha våra händer, i tur och ordning, många gånger om. Jag lärde henne då att göra "knuckle-bump" göra en touch knytnäve mot knytnäve. Det diggade hon riktigt mycket, så resten av kvällen var det det som gällde. :) Den familjen åkte hem runt 22-tiden. Två av tre resterande ungar höll sig vakna till tolvslaget, och det skålades in framför tv-n och Jan Malmsjös felräkning till tolvslagen... Den utvalda champagnen var faktiskt riktigt god, så det kanske är värt att lägga ut lite extra pengar på bubblet, för att få det någorlunda drickbart. :)

Jag och sambon sov ju över hos vännerna också, och det bäddades med madrasser och soffkuddar på golvet. Sov faktiskt riktigt gott, men sambon hade svårt att få madrassen att ligga kvar ovanpå soffkuddarna. Så någon gång framåt morgonkvisten så drog han bort alla soffkuddar, vilket väckte mig, då det lät som han rumsterade om hela rummet. Men jag somnade snart om igen. Efter en sen frukost så började det dessutom snöa, och det snöar fortfarande ute. Ser väldigt mysigt ut, och det var dessutom riktig kramsnö, så det knastrade härligt för varje steg man tog.

Nu blir det nog inte så många fler knop gjorda idag.. jo, det klart, vi måste ju packa om våra väskor, så vi får med allt hem imorgon.
Läste förresten att kebabpizza är den vanligaste maten på nyårsdagen. Det lär det inte bli för mig i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar