onsdag 29 februari 2012

29:e februari

Nej, det blev inget gym idag. Jag hade verkligen inte ork att gå dit. Däremot blev det en promenad på 1 mil. Hade ett bankärende att uträtta, och för säkerhetsskull så gick jag till banken där vi är "inskrivna". En liten, nätt sträcka på 5 km... enkel väg. På vägen hem passade jag dessutom på att dra upp tempot lite. Och det märktes, för svettig blev jag minsann. Kom hem och, hör och häpna, gick upp för alla trapporna till lägenheten. Gör jag det tillräckligt ofta så ska jag väl någon gång kunna ta mig upp utan att känna mig helt död efteråt. Får väl ha som motivationsfaktor att alla stegen kommer göra underverk för min rumpa. ;)

Idag är det dessutom den 29:e februari... den extra dagen vart fjärde år. Enligt någon sägen jag hörde för länge sedan, är det dessutom idag den "enda" dagen en kvinna kan fria till en man. Så om någon går i giftastankar, men mannen segar, så är det idag det gäller alltså. ;) För egen del; inga planer på det än, fast jag måste erkänna att det vore fruktansvärt kul att ha antingen datum 12.12.12 eller 12.12.21 som sin bröllopsdag. Den sistnämnda är ju sista dagen på mayakalendern, dagen då det byggts skrönor om jordens undergång i alla tider.

Nähä.. om jag skulle ta och fixa lite käk nu kanske. Lunchen bestod av en chili con carne senza fagioli; en chili con carne utan bönor helt enkelt. Helt i min smak. Till middag blir det nog kycklinggrytan som jag skulle gjort igår, men inte iddes med. Det blir nog gott i vilket fall. =D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar